Voorstellingen

Heb je vragen, of ben je geïnteresseerd om een workshop te organiseren? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Meer actuele berichten, foto’s en reacties kun je  vinden op onze Facebookpagina.
Voor iedere workshop nemen wij de materialen mee die daarvoor nodig zijn. Je moet dan denken aan poppen, attributen en kleding. Ook kunnen we zorgen voor geluid en licht-apparatuur voor een eventuele presentatie.
De kosten van een workshop bepalen we in overleg en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de plaats waar gespeeld wordt en de mogelijkheden van de organisatie.
Wanneer je Simon en Zo wilt uitnodigen om een workshop te geven, dan kan dat. Er zijn 3 verschillende workshops waar uit je kunt kiezen.     - Poppenspel     - Verhalen vertellen  (-verbale en non-verbale communicatie)     - Bibliodrama We kunnen de workshops op verschillende manieren invullen. Misschien wil je met een groep docenten op school meer leren over hoe je een verhaal kunt vertellen.  Of wil je als kinderwerkers in de kindernevendienst leren hoe je verschillende soorten poppen kunt bespelen. Misschien zoek je wel een activiteit voor een weekend met je kerk of gemeente, waar kinderen en volwassenen aan mee kunnen doen. Daarvoor is de bibliodramaworkshop heel geschikt. Op een leuke en ontspannen manier samen inhoudelijk bezig zijn met bijbelse thema’s.
Workshops
Wanneer je ons wilt uitnodigen om een workshop te geven, dan kan dat. Er zijn 3 verschillende workshops waar uit je kunt kiezen. - Poppenspel - Spelend Vertellen - Bibliodrama We kunnen de workshops op verschillende manieren invullen. Misschien wil je met een groep docenten op school meer leren over hoe je een verhaal spelend kunt vertellen. Of wil je als kinderwerkers in de kindernevendienst leren hoe je verschillende soorten poppen kunt bespelen. Misschien zoek je wel een activiteit voor een weekend met je kerk of gemeente, waar kinderen en volwassenen aan mee kunnen doen. Daarvoor is de bibliodramaworkshop heel geschikt. Op een leuke en ontspannen manier samen inhoudelijk bezig zijn met bijbelse thema’s.
Materialen Voor iedere workshop nemen wij de materialen mee die nodig zijn. Je moet dan denken aan poppen, attributen en kleding. Ook kunnen we zorgen voor geluid en licht-apparatuur voor een eventuele presentatie.
De kosten van een workshop bepalen we in overleg en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de plaats waar gespeeld wordt en de mogelijkheden van de organisatie.
Heb je vragen, of ben je geïnteresseerd om een workshop te organiseren? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.
Kosten
Contact
Workshops
Christelijk kindertheater Simon en Zo